Når det handler om å vaske bil, er det mange muligheter tilgjengelig. Bortsett fra den grunnleggende vasken er også behandling med varm voks mulig, for eksempel. Lenge ble dette betraktet som høydepunktet av bilvedlikehold. Tidligere virket det spesielt fornuftig å forsegle med voks, fordi varierende værforhold den gangen gjorde lakken blek og matt. I dag har vi kommet litt lenger, fordi bilforhandlere legger til et ekstra lag oppå grunnlakken som beskyttelse.Denne behandlingen beskytter bilens lakk, lettere å rengjøre og gir en høy glans.

Keramisk coating er en del av bilens ytre bilpleie. Det kommer i flytende form og legger seg som et hardt og slitesterkt lag utenpå bilen din. Coating kan legges nesten overalt på bilen din, inkludert felger og glass. Da får du et lag som kan ta av en god del av skadene som ellers ville gått rett på lakken. Ellers får du en vann- og skittavstøtende overflate som gjør at bilen ser ny og nyvasket ut lenger.

Det finnes mange ulike typer keramisk coating. Uansett hvilken coating du går for kan du være sikker på at den beskytter bilen din i lang tid fremover. 

  • Keramisk lakkbeskyttelse/ lakkforsegling gir bilen opptil 5 års permanent beskyttelse, i tillegg til mange andre fordeler. Etter å ha kjøpt et nytt kjøretøy eller brukt mye tid på å korrigere og polere lakk, bør du beskytte finishen med best mulig keramisk lakkforsegling.